Επίσκεψη της Μ. Απατζίδη στον Ευαγγελισμό – Να στηρίξει η πολιτεία την Όλγα Δημητρακοπούλου

Συνεντεύξεις - videos
13 Ιούλ, 2022

Σήμερα, Τετάρτη 13/7, η βουλεύτρια Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, επισκέφθηκε την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της Όλγας Δημητρακοπούλου.

Η Όλγα νοσηλεύεται για πάνω από 6 μήνες στον Ευαγγελισμό, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύντροφο της, όπου της προκάλεσε χτυπήματα σε όλο της το σώμα και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η 40χρονη χρήζει 24ωρης παρακολούθησης και η οικογένεια της είναι οι μόνοι άνθρωποι που έχει για να την στηρίζουν, καταβάλλοντας υπεράνθρωπους αγώνες για να τα καταφέρουν.

Η οικογένεια της Όλγας έχει δεχθεί προειδοποίηση από το Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, πως χρειάζεται μεταφορά της σε Κέντρο Αποκατάστασης για να συνεχίσει εκεί τις θεραπείες της.

Ο πατέρας της Όλγας, Βαγγέλης Δημητρακόπουλος, επανέλαβε στην βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 τα αιτήματα του για στήριξη από την Πολιτεία, αφού αδυνατούν πλέον να φροντίσουν εξ’ ολοκλήρου την περίθαλψη της Όλγας.

Η βουλεύτρια Μαρία Απατζίδη δεσμεύτηκε πως θα στηρίξει την οικογένεια και θα φέρει το θέμα της Όλγας στην Βουλή, προκειμένου να λάβει επίσημες απαντήσεις για το τι πρόκειται να κάνει το Υπουργείο Υγείας και η Κυβέρνηση για να μην πεταχτεί η Όλγα στο δρόμο αβοήθητη και εγκαταλελειμμένη.

Ειδικά τώρα που η κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το κύμα καταγγελιών του MeToo και η Κυβέρνηση ισχυρίζεται πως είναι άκρως ευαισθητοποιημένη στα θέματα αυτά, καταθέτουμε έκκληση στήριξης της Όλγας για να την βοηθήσουμε να συνεχίσει να παλεύει για τη ζωή της.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο