Ελένη Βουβουλούδα

Candidates
18 Απρ, 2019

Η Ελένη Βουβουλούδα γεννήθηκε στο Βραχάτι Κορινθίας το 1964 και ζει στην Αθήνα από το 1984. Από το 1985 έως το 1989 εργάστηκε σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα με αντικείμενο την διαχείριση καταστημάτων εστίασης, υγιεινών τροφών και εκδοτικού οίκου. Συμμετείχε σαν υπεύθυνη οργάνωσης σε εκθέσεις βιβλίων εκδοτικών οίκων.

Από το 1990 έως το 2012 εργάστηκε στη ΔΕΗ και στην συνέχεια έως και σήμερα στην ΑΔΜΗΕ Α.Ε., με αρμοδιότητες σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού, κατάρτιση Προϋπολογισμών Διεύθυνσης, Ανταποκρίτρια Επικοινωνίας, παρακολούθηση αγοράς χώρων Υποσταθμών, οργάνωση Σεμιναρίων Εκπαίδευσης Εργαζομένων κ.α

Έχει σημαντική κοινωνική και συνδικαλιστική δράση. Από το 2003 έως το 2009 ήταν Πρόεδρος του Περιφερειακού Γραφείου Αττικής της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ και από το 2007 έως το 2013 παρείχε υποστήριξη στο Γραφείο Τύπου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ από το 2003 έως το 2017 και Γενικός Γραμματέας του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αιμοδοσίας της ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ–ΚΗΕ από το 2013 έως το 2016.

Από το 2016 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αιμοδοσίας της ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ – ΚΗΕ. Από το 2013 είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και πρόσφατα εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του μεγαλύτερου Σωματείου του Ομίλου ΔΕΗ, της ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ & ΑΔΜΗΕ.

Έχει πολύχρονη εμπειρία στην οργάνωση και διαχείριση κοινωνικών δράσεων και εκδηλώσεων. Έχει ασχοληθεί με την οργάνωση Αιμοδοσιών σε χώρους της ΔΕΗ, οργάνωση εκδρομών και ταξιδιών εσωτερικού & εξωτερικού για τα μέλη του Συλλόγου, θεατρικών παραστάσεων και εικαστικών εκδηλώσεων. Συνεργάστηκε με Δήμους στην οργάνωση Εκθέσεων Φωτογραφίας και Ζωγραφικής και εκδηλώσεων παρουσίασης παραδοσιακών χορών από εργαζόμενους της ΔΕΗ. Συμμετείχε στη διοργάνωση ημερίδων και συνεδρίων της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ – ΚΗΕ.

Στη δεκαετία του 1990 είχε συμμετοχή σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες ως ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτη. Το 2001 είχε την ευθύνη της Διεύθυνσης Οργάνωσης Παραγωγής σε θεατρικές παραστάσεις που δόθηκαν από ερασιτέχνες ηθοποιούς – εργαζόμενους της ΔΕΗ της ομάδας «Ρεύμα» του Πολιτιστικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ.

Συμμετέχει στο ΜέΡΑ25 και στο DiEM25 με την πίστη πως η συμμετοχή στις εκλογές δεν είναι μόνο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση των πολιτών, για το παρόν των συνανθρώπων μας και το μέλλον των παιδιών μας. Αυτή η υποχρέωση αρχίζει από την ψήφο και συνεχίζεται με την καθημερινή ενεργή συμμετοχή στη πολιτική ζωή του τόπου ώστε να μην σχεδιάζονται και υλοποιούνται πολιτικές που αφορούν σε εμάς, χωρίς εμάς.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο