Δράση του ΜέΡΑ25 Συμμαχία για τη Ρήξη στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής

Δραστηριότητα
17 Ιούν, 2023

Δράση στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής πραγματοποίησε το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, με περιοδείες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, στον Ευαγγελισμό, στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού στο Γουδί, στο Αττικό Νοσοκομείο στο Χαϊδάρι και στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Στις αντιπροσωπείες του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη που πραγματοποίησαν εξόρμηση στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής για να ενημερώσουν τους πολίτες και τους υγειονομικούς για τις θέσεις του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη σχετικά με την υγεία, συμμετείχαν υποψήφιοι Βουλευτές και Βουλεύτριες του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στην Αττική.

Η δημόσια υγεία με την ΝΔ του κ. Μητσοτάκη δέχθηκε πολλαπλά πλήγματα -σε συνέχεια και των προηγούμενων μνημονιακών Κυβερνήσεων-, με αποτέλεσμα τα πρόσφατα τραγικά περιστατικά στην Κω, στην Αττική και την Χαλκιδική. Να μην επιτρέψουμε την περαιτέρω διάλυση του δημοσίου συστήματος υγείας, που μέσα στην πανδημία αποδείχθηκε ζωτικής σημασίας για την υγεία των πολλών. Εδώ και τώρα πραγματική ενίσχυση του ΕΣΥ και του ΕΚΑΒ!

Βίντεο με δηλώσεις των υποψηφίων μπορείτε να το βρείτε εδώ

#stis25MeRA25

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο