Χρυσαυγή (Αυγή) Χρονοπούλου

Candidates
20 Μάι, 2019

Γεννήθηκα το 1962 στην Αθήνα

Σπουδές: Α΄ Οικονομικό Λύκειο Αθήνας, και στο ΤΕΙ Πειραιά Ηλεκτρονικών (1981-1984).

Ξένες γλώσσες: Αγγλικά

Επαγγελματική Δραστηριότητα: Σήμερα εργάζομαι ως Λογίστρια στον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Προσωπικού ΔΕΗ.

Κοινωνική Δράση: Ασχολήθηκα με τον συνδικαλισμό από το 1994 σαν αναπληρώτρια Γραμματέας και έπειτα Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Πληροφορικής – Ηλεκτρονικής Αθήνας έως το 1989 και από το 1996 έως σήμερα Γ. Γραμματέας του Επιχειρησιακού Σωματείου υπαλλήλων του Συνεταιρισμού της ΔΕΗ.

Δεν είμαι παντρεμένη και δεν έχω παιδιά.

Δεν ήμουν μέλος κανενός πολιτικού κόμματος αλλά πάντα αντιδρούσα ως εργαζόμενη και ως πολίτης σε ότι αντιλαϊκό προσπαθούσαν να μας επιβάλουν σε Ελλάδα και Ευρώπη (συνθήκες, μνημόνια κλπ).

Πιστεύω ότι πρέπει όλοι μαζί και ο καθένας προσωπικά, να φροντίσουμε για την σωτηρία της Γης γι’ αυτό είμαι υποστηρίκτρια της Green Peace αν και γνωρίζω πως το θέμα της κλιματικής αλλαγής και της οικολογικής καταστροφής δεν λύνεται σε αυτό το επίπεδο αλλά απαιτεί να εφαρμοστούν οι διεθνείς συμφωνίες μεταξύ των κρατών και η θέση του DIEM25 για την πράσινη μετάβαση.

Δεν έχω καμιά πολιτική φιλοδοξία, απλώς αποφάσισα να συμμετέχω στο ΜέΡΑ25 και στο DIEM25 με όποιο τρόπο μπορώ, γιατί εκτός από το ότι συμφωνώ με όλες τις θέσεις και προτάσεις, τώρα πια θεωρώ πως δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, η ακροδεξιά και ο φασισμός είναι προ των πυλών της Ευρώπης.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο