Συρματοπλέγματα για τους πάσχοντες και ροδοπέταλα για τα αρπακτικά funds; Έχουμε ένα καλύτερο όραμα.

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
07 Σεπ, 2018

Ένα από τα πιό επίμονα αφηγήματα της Μνημονιακής Αριστερής Κυβέρνησης είναι ότι «τουλάχιστο εμείς θα εφαρμόσουμε νεοφιλελεύθερες πολιτικές με ευαισθησία και φροντίδα προς τους πάσχοντες, αν έρθει ο Κυριάκος δεν θα έχει τέτοιες ευαισθησίες».

Το αφήγημα αυτό συντρίβεται κάπου ανάμεσα στη Μόρια και το κοντινότερο Airbnb.

H Μόρια και τα υπόλοιπα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που μόνο ένα μέρος των ιστοριών τρόμου που συμβαίνουν πίσω απ’ τα συρματοπλέγματά τους βγαίνει προς τη δημοσιότητα, είναι το μέρος όπου φυλακίζονται οι βασανισμένοι και ταλαιπωρημένοι συνάνθρωποι που κάποιος πόλεμος ή κάποια καταστροφή τους έριξε ικέτες στην πατρίδα του Οδυσσέα όπου η Ιθάκη είναι μόνο επικοινωνιακό τέχνασμα.

Μια τελείως διαφορετική, first class εμπειρία  βιώνουν τα αρπακτικά funds, τα golden boys και oi κατέχοντες τον υπερσυσωρευμένο πλούτο που η Αριστερά γεννήθηκε για να αναδιανείμει δίκαια.

Γι αυτούς, η κυβερνώσα Αριστερά στρώνει κόκκινα χαλιά με golden visas δώρο σε “επενδυτές” που αγοράζουν ενα ακίνητο για 250 χιλιάδες, το νοικιάζουν μέσα από airbnb βοηθώντας στην ερημοπoίηση των γειτονιών μας απο τους ‘Ελληνες και ξένους μόνιμους κατοίκους τους.

Το ΜέΡΑ25 πιστεύει σε μια πολιτική που ωφελεί τους πολίτες και όχι το κεφάλαιο,  έχει επεξεργαστεί  πραγματικά προοδευτικές προτάσεις και λύσεις για το σύνολο των θεμάτων αυτών, στο εκλογικό του πρόγραμμα που ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες και οι βασικοί του άξονες θα παρουσιαστούν την επόμενη εβδομάδα, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο