Ανασκόπηση Εκπομπής

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κλώσσας αναλύει στο Στίγμα της ΜέΡΑς τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα:

“Με το νέο Πτωχευτικό Κώδικα, πέρα από επιχειρήσεις, πλέον θα μπορούν να πτωχεύουν και ιδιώτες. Με το Νόμο Κατσέλη τα δικαστήρια είχαν τη δυνατότητα να προσφέρουν κάποια προστασία. Τώρα τα πάντα βρίσκονται στην ευχέρεια Δημοσίου και Τραπεζών.”

Ο Δημήτρης Μέρκος, εφοριακός, μιλά στο Στίγμα της ΜέΡΑς για την πολιτική αποπληρωμής δανείων του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων:

“Περίπου 160.000 οικογένειες δημοσίων υπαλλήλων σε ασφυκτικό κλοιό από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, το οποίο ακολουθεί ανάλγητη πολιτική για την αποπληρωμή των δανείων τους, χωρίς να παίρνει υπόψη τις μισθολογικές μεταβολές των ΔΥ λόγω κρίσης.”

Η βουλεύτρια του ΜέΡΑ25, Μαρία Απατζίδη, μιλά στο Στίγμα της ΜέΡΑς για την σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας του κόμματος:

“Αντιπροσωπεία του κόμματός μας έκανε παράσταση διαμαρτυρίας σε διάφορες τράπεζες του κέντρου για την έναρξη ισχύος του νέου Πτωχευτικού Κώδικα. Δεν μας δέχτηκαν, κατέβαζαν τα ρολά των καταστημάτων όταν μας έβλεπαν.”

Ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος, με αφορμή την προκήρυξη θέσεων για την πανεπιστημιακή αστυνομία:

“Το οργανωμένο έγκλημα διαθέτει πλέον και οργανωμένη οικονομία και διαφθείρει σε πολλά επίπεδα την κοινωνία μας. Αντί να αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα αυτήν την κατάσταση, η κυβέρνηση επιδίδεται σε επιχειρήσεις καταστολής κοινωνικών διεκδικήσεων.”

Ο Κώστας Ντάσκας, μέλος της πολιτικής γραμματείας μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για όλα όσα θα συμβούν στο 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο