Ανασκόπηση Εκπομπής

Ο Μιχάλης Κρυθαρίδης και η Μπούλικα Μιχανολοπούλου συζητούν για δύο ώρες, τα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας. Ταυτόχρονα τοποθετούνται σε live χρόνο γινόντουσαν στη Βουλή,για τη συζήτηση για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του δημόσιου διαλόγου, αλλά και την πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Μερικά μόνο από όσα ελέχθησαν:

– Η κ. Μενδώνη απουσίαζε σήμερα από τη Βουλή. Ίσως προχωρά τις επενδύσεις ή τα έργα που ξεμπλόκαρε στο Ελληνικό, όπως μας είπε ο Αδ. Γεωργιάδης αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

– Ο νομοθετικός οδοστρωτήρας της κυβέρνησης συνεχίζει με τις ευλογίες της Τρόικας, την ίδια στιγμή που οι πολίτες φιμώνονται και καταστέλλονται. Εικόνες από ένα ζοφερό παρελθόν αλλά και παρόν.

– Σήμερα διέρρευσε ένα κυβερνητικό non paper που προδιαγράφει τις προθέσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του Δ. Κουφοντίνα, η οποία θέλει να το πάει μέχρι τέλους. Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει στη «θατσερική» αδιαλλαξία, ρισκάροντας να έχει τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στη σύγχρονη ιστορία.

– Ζητάμε να καταργηθούν τα άθλια στρατόπεδα συγκέντρωσης που δεν συνιστούν μεταναστευτική πολιτική. Πρέπει να σταματήσουμε να υπακούμε και σ’ αυτό το ζήτημα στα κελεύσματα της Γερμανίας και να αντιμετωπίσουμε το ζήτημα με όρους ανθρωπιάς.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο