Ανασκόπηση Εκπομπής

Η Μαριάννα Τσίχλη, περιφερειακή σύμβουλος, επικεφαλής της ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ,  μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ:

«Υπήρξε ένα απολύτως εύλογο αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης για ενημέρωση, στο οποίο ο κ. Πατούλης απάντησε πως δεν υπάρχει λόγος για διάλογο, γιατί δεν υπάρχει θέμα πολιτικού χειρισμού που βαραίνει τη διοίκηση.

Ο κ. Πατούλης έχει κατηγορηθεί για σκάνδαλο με rapid tests. Χωρίς διαγωνισμούς και με αδιαφάνεια, επιλέχθηκε συγκεκριμένη εταιρεία, συγκεκριμένων συμφερόντων για την αγορά υπερκοστολογημένων tests. Όταν ρωτάται γι’ αυτά, υπεκφεύγει και εγκαλεί την αντιπολίτευση».

Ο Σπύρος Δερβενιώτης, Συντονιστής Επικοινωνίας του ΜέΡΑ25, μιλάει στο Ράδιο ΜέΡΑ για τη συνέντευξη Μενδώνη:

«Στη συνέντευξη είδαμε μια διαφορετική Μενδώνη από αυτή που έχουμε συνηθίσει. Είδαμε μια Μενδώνη φοβισμένη, με φωνή τρεμάμενη. Ενδεχομένως σύντομα να δούμε κι άλλες εξελίξεις. Πρέπει η πίεση να ενταθεί τώρα.»

O Δημήτρης Ζερβουδάκης, αντιπρόεδρος Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος μιλά για τη στοχοποίηση του χώρου της Τέχνης και την επιβίωση του κλάδου στην εποχή της πανδημίας:

«Η ενότητα στις μέρες μας έχει τη σημασία και την αξία της. Σαν συλλογικότητα βγάλαμε τη δική μας προσέγγιση, στο ίδιο πνεύμα με τον ΠΜΣ. Χαίρομαι γιατί οι νέοι άνθρωποι φαντάζονται τη ζωή τους χωρίς πειθαναγκασμό. 

Νόμοι σαν αυτόν σπάνε στην πράξη. Δε μπορούμε να βολευτούμε ούτε με τα επιδόματα, ούτε με τα ψέματα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ασκηθεί τέτοιος έλεγχος στην κοινωνία. Έχουν καταλάβει ότι ταυτίζονται με τον Παττακό;»

Ο Κλέων Γρηγοριάδης, βουλευτής του ΜέΡΑ25 μιλάει για την υπόθεση Λιγνάδη στο Ράδιο ΜέΡΑ:

«Η κ. Μενδώνη μηνύει τον άνθρωπο που στήριζε μέχρι τελευταία στιγμή. Διότι αυτά είναι λυκοφιλίες. Γνωρίζει ότι τρέμει η καρέκλα της και τρέμει η καρέκλα του πρωθυπουργού. Το κίνημα έχει μεγαλώσει. Πλέον γίνονται καταγγελίες, επώνυμα και ενυπόγραφα. 

Εμφανές ότι υπήρχε προσωπική στήριξη και από τον πρωθυπουργό, που μεταφέρθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση του εκλεκτού του. Στο τέλος θα κληθεί να απαντήσει στο γιατί την κράτησε στη θέση της τόσο καιρό.»

Στο στούντιο του Ράδιο ΜέΡΑ, παραβρέθηκε η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια του ΜέΡΑ25, σε μία συζήτηση για όλα τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και τα πιο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας:

«Ακόμη και με την τροποποίηση του Άρθρου 8 δεν αλλοιώνεται η πολιτική βούληση για στραγγαλισμό και καθυπόταξη οποιασδήποτε φωνής έρχεται να αντικρούσει την κυβέρνηση. Ο Θ. Λιβάνιος έχει αποδειχθεί βασιλικότερος του βασιλέως.

Το ΜέΡΑ25 έχει κάνει σημαία του την ανάγκη ανάκτησης ελληνικής κυριαρχίας στα όργανα του κράτους. Ένα από αυτά είναι και η ΑΑΔΕ. Πρότασή μας να περάσει η ΑΑΔΕ στην άμεση εποπτεία της Βουλής και σε λογοδοσία στους πολίτες.»

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο