Ανασκόπηση Εκπομπής

Τα δίκτυα ενέργειας παράγουν χρήματα παγκοσμίως. Χρειάζονται όμως συντήρηση. Η παλιά ΔΕΗ είχε τεχνικούς συντήρησης και πρόβλεψης κλαδέματος δέντρων. Αυτές οι “χαμαλοδουλειές” γίνονται πλέον από αδιαφανούς ποιότητας συνεργεία εργολάβων.

Ο Άρης Χατζηγεωργίου, δημοσιογράφος, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για το πώς έχει διαμορφωθεί το τοπίο που επικρατεί στη ΔΕΗ και το δίκτυό της:

Ξαφνικά όταν σκάει η καταγγελία του Λιγνάδη η κυβέρνηση στρατεύεται στη λογική «θύματα βγάλτε το σκασμό». Πρέπει να υπάρχει κάποιος πολιτικός λόγος να το κάνει κανείς αυτό και δεν μπορεί να είναι ότι ο Πρωθυπουργός και η ΠτΔ πήγαν στις πρόβες των Περσών.

H Δέσποινα Κουτσούμπα, πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για τη Μενδώνη και το σκάνδαλο Λιγνάδη:

Η Σοφία Σακοράφα, ολυμπιονίκης αθλήτρια και βουλεύτρια του ΜέΡΑ25, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για τις αποφάσεις Αυγενάκη για τις εκλογές των ομοσπονδιών:

Επεσήμανα στον κ. Αυγενάκη πως δεν έχει φέρει ούτε μία διάταξη που να αφορά τους αθλητές της χώρας. Για τις δυσκολίες προετοιμασίας που αντιμετωπίζουν οι επικείμενες αποστολές των Ολυμπιακών Αγώνων, για τις ελλείψεις στους κλειστούς χώρους άθλησης κοκ 

Αυτό που έκανε ο κ. Αυγενάκης είναι να θεσμοθετήσει μία μοναδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη διενέργεια των εκλογών παρακάμπτοντας τις ομοσπονδίες. Ταυτόχρονα καταργεί τις Εφορευτικές Επιτροπές, αντικαθιστώντας τες από τρεις δικηγόρους. Πρωτοφανές! 

Ο κ. Αυγενάκης προσπαθεί να χτίσει μία εικόνα, ότι ο ελληνικός αθλητισμός των άπειρων ολυμπιακών μεταλλίων είναι ένας χώρος διαφθοράς και αδιαφάνειας.Αν ο κ. Αυγενάκης θέλει τα κλειδιά από τις Ομοσπονδίες απλώς ας τα ζητήσει, να μην μπαίνουμε και σε κόπο.

Αυτό που κρίνεται στην υπόθεση Κουφοντίνα είναι η εκδικητικότητα του συστήματος απέναντι σε έναν κρατούμενο. Δεν θέλω να διανοούμαι τις αντιδράσεις αν συμβεί το μοιραίο. Ταυτόχρονα η ΧΑ διατηρεί κανονικά γραφεία & πραγματοποιεί συγκεντρώσεις με τις ευλογίες της ΕΛ.ΑΣ.

O Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος, δίνει φως στην υπόθεση Κουφοντίνα για το Ράδιο ΜέΡΑ:

Οι ιδιοκτήτες ζητούν από τους εργαζομένους να εργαστούν παρά το γεγονός ότι θα θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλειά τους, απειλώντας τους πως δεν θα καταβληθεί το μεροκάματό τους ή να το αντικαταστήσουν με ρεπό. Εμείς αυτό το έγγραφο το βγάλαμε στη δημοσιότητα και το Υπουργείο Εργασίας κωφεύει.

Η Ντίνα Γκογκάκη, πρόεδρος Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για τις αυθαιρεσίες των “αφεντικών”:

Τα πράγματα στην οικονομία είναι πολύ χειρότερα και από το άσχημο σενάριο που είχε προβλέψει η κυβέρνηση τον Δεκέμβριο του 2020. Το δημόσιο & ιδιωτικό χρέος αυξήθηκε και η πρόβλεψη του IRF είναι πως θα φτάσει στο 255% του ΑΕΠ.

O Σάκης Ζαχάρος, μέλος της ΚΕ του πολιτικού σχεδιασμού του ΜέΡΑ25, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο