Ανασκόπηση Εκπομπής

Στη ΔΕΗ έχουμε δει προσλήψεις μόνο στελεχών-golden boys. Ούτε μία πρόσληψη τεχνικού, παρά τις 600 αποχωρήσεις. Ο ΔΕΔΗΕ αυτή τη στιγμή υπολειτουργεί. Απαξιώνουν τη δημόσια δομή για να την πουλήσουν, βάσει πλάνου.

Ο Κώστας Μανιάτης, πρόεδρος Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ:

 

Είναι αδιανόητο το 2021 να μη μπορούμε να έχουμε δρόμους ανοιχτούς από προβλεπόμενα καιρικά φαινόμενα, ειδικά την Εθνική. Οι συμβασιούχοι έχουν ως υποχρέωση τη λειτουργία & συντήρηση των δρόμων. Η κυβέρνηση τους καλύπτει, τους αποζημιώνει & ταλαιπωρεί & τους πολίτες.

Η Λουΐζα Σκούρα, πρόεδρος  συλλόγου εργαζομένων του πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ Νομού Πρέβεζας-Λευκάδας,μιλά στο Ράδιο ΜέΡA:

Γίνεται πολιτική πάνω στο βασανισμό των ανθρώπων του Καρά Τεπέ. Η λογική που επικρατεί είναι να η εσκεμμένη ταλαιπωρία και κόλαση ώστε οι εικόνες να λειτουργούν αποτρεπτικά για όσους θέλουν να έρθουν μελλοντικά, αλλά και για να “περάσουν” οι κλειστές δομές.

Ο Θράσος Αβραάμ, δημοσιογράφος stonisi.gr, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Εξευτελιστικές συνθήκες υγιεινής, αποκλεισμένοι από την κοινότητα, παράνομες επαναπροωθήσεις και με απειλές να μη διαρρέουν εικόνες ζουν οι μετανάστες στα “στρατόπεδα συγκέντρωσης” της Χίου. Ο κ. Μηταράκης προσπαθεί να περάσει κλειστές δομές φιλοξενίας, κόντρα στην ΕΕ.

Η Ερμιόνη Φρεζούλη, δημοτική σύμβουλος με τη Χιακή Συμπολιτεία μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Αυτό που ψηφίζεται σήμερα, είναι η προσθήκη της ευρωπαϊκής νομοθεσίας με ταυτόχρονες “ελληνικές τροποποιήσεις”. Παρέχεται πλέον η δυνατότητα για μαζικές απολύσεις, απαλλάσσονται από τα 3,5 εκ της άδειας οι καναλάρχες & παρέχεται η δυνατότητα συνδρομητικής τηλεόρασης από τα ιδιωτικά κανάλια.

H Ματίνα Παπαχριστούδη, δημοσιογράφος mediatvnews.gr, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για το νομοσχέδιο για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έρχεται σήμερα προς ψήφιση:

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να αποχωρήσει της ψηφοφορίας για το ΝΣ στα ΜΜΕ. Μάλλον δεν θέλει να χαλάσει τη σχέση του με τους καναλάρχες. 

Ταυτόχρονα γίνεται ριζική αλλαγή της ΑΑΔΕ. Στόχος της πλέον είναι αυστηρά η είσπραξη δανείων. Την προετοιμάζουν για επιδρομές στις περιουσίες των πολιτών, σε συνέχεια του νόμου Τσακαλώτου, το 2016.

O Αλέξης Σμυρλής , Μέλος ΠΓ, Υπεύθυνος Πολιτικού  Σχεδιασμού ΜέΡΑ25, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο