Ανασκόπηση Εκπομπής

Είδαμε χωρίς καμία αφορμή, αστυνομικούς από την ομάδα ΔΡΑΣΗ να επιτίθενται με μανία στους διαδηλωτές με κρότου λάμψης, γκλομπς και χημικά. Ο ορμπανισμός της κοινωνίας και ο ερντογανισμός της παιδείας δεν ξέρουμε που θα σταματήσουν. Είμαστε σίγουροι πως αυτό το νομοσχέδιο δεν θα εφαρμοστεί.

O Θωμάς Αχταρίδης, συντονιστής Νεολαίας ΜέΡΑ25 βρίσκεται στο στούντιο του Ράδιο ΜέΡΑ μιλώντας για όλα συνέβησαν αυτές τις μέρες στα συλλαλητήρια για την Παιδεία:

Με βάση τη χθεσινή εικόνα των κινητοποιήσεων και τη σημαντική μαζικότητα παρά το όργιο καταστολής, έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε πως δεν πρόκειται να εφαρμοστεί το νομοσχέδιο.

Ο Χρήστος Αβραμίδης, δημοσιογράφος, μας μιλά για το κύμα αστυνομικής βίας στην συμπρωτεύουσα.

Αν δεν ήταν η πανδημία θα είχαν ξεσηκωθεί & οι πέτρες με το Νσ. Η κυβέρνηση δεν πήρε κανένα μέτρο για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων. Η τηλεκπαίδευση δεν ειναι εκπαίδευση. Είναι ένα μπάλωμα που συνήθως δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει.

Ο Χρήστος Κάτσικας, εκπαιδευτικός αναλυτής, εξηγεί στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Οι συνάδελφοι νιώθουν οργή για τις πολιτικές της κυβέρνησης που διαφημίζει τις μετακινήσεις από νοσοκομείο σε νοσοκομείο σαν προσλήψεις. Δεν λύνονται τα προβλήματα με εσωτερικές μετακινήσεις ή 4μηνες συμβάσεις.

Η Αργυρώ Ερωτοκρίτου, Γιατρός, Μέλος ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων, Γεννηματάς εξηγεί στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Η κυβέρνηση παραδέχτηκε ανοιχτά ότι ο χώρος μας έχει πληγεί περισσότερο από όλους, οφείλει να κάνει κάτι. Το επίδομα ειδικού σκοπού πρέπει να συνεχιστεί, διαφορετικά οι άνθρωποι θα πεινάσουν. Στη χθεσινή διαδήλωση υπήρχαν και αυτά τα αιτήματα.

Η Μάνια Παπαδημητρίου, Ηθοποιός & Σκηνοθέτης μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ: 

 

Η διαδικασία παραχώρησης της μαρίνας Αλίμου από το ΤΑΙΠΕΔ ξεκίνησε το ’17. Υποψιαζόμασταν πού θα καταλήξει. Ζητήσαμε εξωδίκως τους όρους της σύμβασης και δεν μας δόθηκαν.

Ο Πάρης Λουτριώτης, πρόεδρος Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών άνευ πληρώματος εξηγεί στο Ράδιο ΜέΡΑ:

 

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο