Ανασκόπηση Εκπομπής

O Στέφανος Πράσσος, πρώην πρόεδρος συνδικάτου εργαζομένων “Εργατική Αλληλεγγύη”, μιλά για τις ανατιμήσεις στις τιμές τους ρεύματος:

Η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας εκτόξευσε τις τιμές του ρεύματος λόγω των ρητρών που προβλέπονται στα ψιλά γράμματα των συμβολαίων και δεν τα αντιλαμβάνεται, ούτε τα κατανοεί ο μέσος καταναλωτής.

Ο Πέτρος Μπαστέας, από το ΣΕΚΕΣ* για δημόσια ΕΥΔΑΠ μιλά για την τροπολογία που θα φέρει την ΕΥΔΑΠ σε ιδιώτες:

Σε άσχετο νομοσχέδιο, η κυβέρνηση εισήγαγε τροπολογία για να περάσει το εξωτερικό υδροδοτικό σύστημα της ΕΥΔΑΠ σε ιδιώτες. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και είναι άκρως επικίνδυνο να γίνεται η διαχείρισή του με κερδοσκοπικούς όρους.

*Το ΣΕΚΕΣ είναι μια αυτόνομη κινηματική και ταξική συλλογικότητα εργαζομένων και συνταξιούχων της ΕΥΔΑΠ που αγωνίζεται για δημόσια ΕΥΔΑΠ στην υπηρεσία

Η Ανζελίκ Κουρούνη, δημοσιογράφος & σκηνοθέτρια μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για την σημερινή παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Χρυσή Αυγή: Υπόθεση όλων μας”:

Το ντοκιμαντέρ “Χρυσή Αυγή: Υπόθεση όλων μας” κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη και πραγματεύεται τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αντισταθούμε σαν δημοκρατική κοινωνία στην εξάπλωση νεοναζιστικών μορφωμάτων όπως η ΧΑ.

Ο Αντώνης Καββαδίας, μέλος ΓΣ της ΟΤΟΕ μιλά για το νέο γύρο κλεισίματος καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και τις νέες εθελούσιες:

Όλες οι μεταρρυθμίσεις που προωθούνται στον τραπεζικό τομέα σχετίζονται με τη διαχείριση των πόρων που θα προκύψουν από το Ταμείο Ανάκαμψης και θα δρομολογηθούν προς μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο