Ανασκόπηση Εκπομπής

H Μαρία Μποτωνάκη, μέλος Συντονιστικού του Κύκλου Επαγγελματιών εστίασης, μας μιλά για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο κλάδος:

Οι κυβερνητικές εξαγγελίες για έλεγχο των εμβολιασμένων στην εστίαση είναι ανέφικτες και δημιουργούν αθέμιτο ανταγωνισμό. Ο κλάδος στην πλειοψηφία του δεν ειναι διατεθειμένος να εφαρμόσει δυστοπικές πρακτικές

Ο Ελισσαίος Φάκαρος, εκπαιδευτικός, μας μιλά για την κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στην Παιδεία και για το νέο νομοσχέδιο που προωθεί το Υπουργείο:

Το νομοσχέδιο για την παιδεία που παρουσίασαν ο πρωθυπουργός με την κ. Κεραμέως αποτελεί ευθεία επίθεση στο δημόσιο χαρακτήρα της εκπαίδευσης.

Ο Νικήτας Τσαρίδης, εργαζόμενος ΟΑΣΘ, μας μιλά για τους λάθους χειρισμούς στον οργανισμό, που έφεραν αχρηστευμένα λεωφορεία εν μέσω καύσωνα:

Με τα χρήματα που έδωσε ο ΟΑΣΘ για τα λεωφορεία που βγήκαν νοκ άουτ λόγω έλλειψης κλιματισμού, θα μπορούσαν να συντηρηθούν αυτά που υπήρχαν ήδη και έχουν αποδειχθεί αξιόπιστα.

Ο Χρήστος Θανόπουλος, μέλος νεολαίας ΜέΡΑ25, μιλά για την κάρτα εμβολίου που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

Οι νέοι, οι οποίοι στοχοποιήθηκαν από την κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας για ανευθυνότητα, εμβολιάζονται λόγω της κοινωνικής ευθύνης που νιώθουν και όχι για τα κάθε είδους “δωράκια”.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο