Ανασκόπηση Εκπομπής

O Αριστοτέλης Κάντας, πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Επικουρικής Ασφάλισης, αναλύει την απαράδεκτη κατάσταση με τις καθυστερήσεις στην είσπραξη συντάξεων, σε ανθρώπους με καμία άλλη πηγή εισοδήματος:

Οι συνταξιούχοι είναι αγανακτισμένοι. Όχι μόνο μας περιέκοψαν τις συντάξεις έως 60% από το 2010, αλλά και τα αναδρομικά που μας έδωσαν, τώρα ζητούν τα μισά πίσω μέσω φορολόγησης.

Η Στέλλα Μιχάλογλου, αντιδήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας περιγράφει

Η τοπική κοινωνία και ο Δήμος αντιδρούν στα σχέδια για δημιουργία και νέας Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμάτων στο Σχιστό. Δεν μπορεί να αποτελεί τη μόνιμη λύση των τελευταίων δεκαετιών για τα απορρίματα όλης της Αττικής.

Η Αντωνία Στάη, μέλος συντονιστικού οργάνου καθαριστριών ΟΑΕΔ, περιγράφει:

Ενόψει λήξης της σύμβασής μας, ο ΟΑΕΔ δεν σκοπεύει να τις ανανεώσει, αλλά να αναθέσει σε εργολάβο τις εργασίες καθαριότητας με διπλάσιο κόστος, ενώ 500 καθαρίστριες θα βρεθούν στο δρόμο.

Ο Στέφανος Πράσσος, πρώην πρόεδρος Συνδικάτου εργαζομένων στην ενέργεια Ή Εργατική Αλληλεγγύη’, περιγράφει

Τα λιγνιτορυχεία της ΔΕΗ έχουν εγκαταλειφθεί με επικίνδυνες συνέπειες για τους κατοίκους, λόγω έκλυσης μονοξειδίου του άνθρακα και κατολισθήσεων.

Η Μαρία Απατζίδη, βουλεύτρια ΜέΡΑ25, για την επίθεση που δέχτηκε από άνδρες της αστυνομίας στηνν πορεία της 25ης Οκτωβρίου:

Στη χθεσινή πορεία ασκήθηκε αστυνομική βία εναντίον μου χωρίς καμία αφορμή και παρότι είχα γνωστοποιήσει τη θεσμική μου ιδιότητα. Πώς μπορούμε να περιμένουμε να σέβονται τα δικαιώματα των πολιτών;

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο