Ανασκόπηση Εκπομπής

Η Χαρά Νίκα, πρόεδρος ΕΛΜΕ Εύβοιας, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για τις συνθήκες με τις οποίες ξεκινούν τα σχολεία στις πληγείσες περιοχές:

Παρόλο που υπήρξαν προσλήψεις εκπαιδευτικών, ακόμη και στη χτυπημένη από τις πυρκαγιές Βόρεια Εύβοια υπάρχουν ελλείψεις καθηγητών, ενώ τα τμήματα εξακολουθούν να είναι πολυμελή, με περισσότερους από 25 μαθητές ανά τάξη σε πολλές περιπτώσεις.

Η Ντίνα Ρέππα, δημοτική σύμβουλος Αθηναίων με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει οι βαθδμίδες Παιδείας με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και παιδιά που κάνουν στεγάζονται σε κοντέινερς.

Η δημοτική αρχή της Αθήνας αδιαφορεί για την κατασκευή νέων σχολικών μονάδων και τη συντήρηση των γερασμένων κτιρίων που υπάρχουν σήμερα και δεν έχει διαθέσει ούτε ένα ευρώ για αυτούς τους σκοπούς.

H Βίκυ Σαμαρά, δημοσιογράφος, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για όλα όσα είδαμε στη ΔΕΘ:

Οι εξαγγελίες Μητσοτάκη στη ΔΕΘ είχαν και άρωμα πρόωρων εκλογών, γιατί μην ξεχνάμε ότι, σε συνάρτηση και με τις γερμανικές εκλογές, από το 2023 θα έχουμε επιστροφή σε προγράμματα δημοσιονομικής σταθερότητας.

Ο Παναγιώτης Σταθόπουλος μας μιλά για τον Αντιφασιστικό Σεπτέμβρη:

Ως φόρος τιμής στον Παύλο Φύσσα, ξεκινάει από σήμερα μια πολύ γεμάτη εβδομάδα με αντιφασιστικές εκδηλώσεις.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο