Ανασκόπηση Εκπομπής

O Γιάννης Γαλανόπουλος, μέλος εκτελεστικής γραμματείας ΟΕΝΓΕ, μιλά για την ¨υποτιθέμενη συνεισφορά” του ιδιωτικού τομέα ΥΓΕΙΑΣ.

Ο Σωτήρης Βόσδου, αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Φλώρινας, περιγράφει τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή, μετά τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις.

Η Σταυρούλα Πουλημένη, από το alterthess.gr, μας μιλά για το περιβαλλοντικό έγκλημα που συντελείται στη Βορειοανατολική Χαλκιδική και έχουμε “για την υποβάθμιση του περιβάλλοντος κατ επάγγελμα και κατ εξακολούθηση” παραπέμφθηκαν σε δίκη δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικός Χρυσός.

Ο Χάρης Χουρδάκης, από τη γραμματεία της συντονιστικής επιτροπής αγώνα αναπήρων, μας περιγράφει τα δεινά που φέρνει η εγκύκλιος Τσακλόγλου.

Ο Σπύρος Ρεβύθης, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στη Λειτουργία του Μετρό (ΣΕΛΜΑ), περιγράφει το εξής πρωτοφανές περιστατικό: “Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χαιρέτας και η Γενική Διεύθυνση λειτουργίας απείλησαν τους εργαζόμενους, πως εάν δεν πάνε στο δικαστήριο να καταθέσουν αυτά που τους έχουν γράψει σε ένα χαρτί, θα υποβαθμίσουν τις θέσεις τους.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο