Ανασκόπηση Εκπομπής

O Γιώργης Χρήστου, δημοσιογράφος, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για τα “νέα μέτρα” που λαμβάνει η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την πανδημία.

O Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για την παρούσα κατάσταση της οικονομίας:

1 στις 4 μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις υποχρεώσεις που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Απαιτείται είτε κούρεμα του χρέους ή επαναδρομολόγηση του Ταμείου Ανάκαμψης προς αυτές τις επιχειρήσεις.

Ο Φωκίων Δεληγιάννης, Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για την προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ, για την απόσπαση των αρχαιοτήτων από τον σταθμό Βενιζέλου:

Νέα προσφυγή στο ΣτΕ κατά της απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαίων στο σταθμό Βενιζέλου, γιατί η σχετική μελέτη που έχει υποβληθεί έχει ελλείψεις και ασάφειες.

O Κώστας Μαρματάκης, συντονιστής Οργανωτικής Επιτροπής ΜέΡΑ25 μας μεταφέρει το κλίμα από τη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ:

Υπάρχει έντονη κινητικότητα και διάθεση του κόσμου να συμμετάζει στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη για να εκδηλώσει την αντίθεσή του στις κυβερνητικές πολιτικές.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο