Ανασκόπηση Εκπομπής

Ο Στράτος Γεωργούλας, επικεφαλής της παράταξης «Ο Άλλος Δρόμος» και περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Αιγαίου, για το μπλόκο των κατοίκων της Χίου και της Λέσβου στα σχέδια κυβέρνησης και Μηταράκη να μεταφέρουν μηχανήματα για την κατασκευή στρατοπέδων συγκέντρωσης με το πλοίο «Πελαγίτης».

Ο Κωνσταντίνος Χόρτης, πρόεδρος, για τις εγκύκλιο Τσακλόγλου και τις περικοπές σε συντάξεις χηρείας και ευπαθών ομάδων, μεταξύ των οποίων και οι καρδιοπαθείς, και για την κινητοποίηση των συνταξιούχων, την Τρίτη 11 Γενάρη, στο υπ. Εργασίας.

Ο Κώστας Κεχαγιόγλου, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος, για την επιστολή των εργαζομένων του πολιτισμού στο Μητσοτάκη και την πανκαλλιτεχνική κινητοποίηση, τη Δευτέρα 10 Γενάρη, στα Προπύλαια.

Η Μαρία Απατζίδη, βουλεύτρια Α’ Ανατολικής Αττικής ΜέΡΑ25, για τα γιορτινά δώρα στο κεφάλαιο, με πρόσχημα το νομοσχέδιο «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού Κόβιντ-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας και άλλες επείγουσες διατάξεις»

Ο Γρηγόρης Καλομοίρης, πρώην πρόεδρος ΟΛΜΕ, για τη δίκη συνδικαλιστικών στελεχών μετά από αγωγή του δημάρχου Αλίμου και για τα 31 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα και τη συγκέντρωση μνήμης που θα γίνει, την Κυριακή 9 Γενάρη, ώρα 6μμ., στο σχολικό συγκρότημα «Τεμπονέρα», ΒΟΥΔ, Ψηλά Αλώνια, Πάτρα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο