Ανασκόπηση Εκπομπής

“Η μεταφορά της συζήτησης του άρθρου Λιβανίου για την Τρίτη και μάλλον -τελικώς- η απόσυρσή του, δείχνουν πως η κυβέρνηση φοβάται τη λαΪκή συσπείρωση και κινητοποίηση. Αυτό είναι το μήνυμα της σημερινής συγκέντρωσης”

H Ντέπυ Βρεττού, μέλος τομέα πολιτισμού ΜέΡΑ25 μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ:

“Μεταξύ των συλληφθέντων έχουμε ανθρώπους εμφανώς χτυπημένους. Έχουμε καταγγελία για συλληφθέντα που χτυπήθηκε γιατί την ώρα της ανάκρισης δεν κοίταζε το πάτωμα όπως του ζητήθηκε”

Ο Παναγιώτης Αντωνίου, δικηγόρος μίλησε στο Ράδιο ΜέΡΑ:

“Πανευρωπαϊκά οι κυβερνήσεις θρέφονται με βία κατά των φωτορεπόρτερ. Θα ζήσουμε ακόμα πιο μαύρες μέρες. Η Ελευθερία του Τύπου δεν πρέπει να προστατεύει μόνο τους επαγγελματίες, αλλά οποιονδήποτε κάνει φωτορεπορτάζ. Θέλουν να εξαφανίσουν το φωτορεπορτάζ”

Ο Βασίλης Ασβεστόπουλος, γγ ΕΦΕ μίλησε στο Ράδιο ΜέΡΑ: 

“Η αντιπρόεδρος της Βουλής μπήκε μπροστά με τα χέρια ψηλά φωνάζοντας να σταματήσουν. Αν χρειάζεται να υπάρχει βουλευτής για να σώζει τους διαδηλωτές απο αστυνομικούς, έχουμε πρόβλημα”

Ο Κώστας Μαρματάκης- μέλος ΚΕ ΜέΡΑ25 μίλησε στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Δυστυχώς για ακόμα μία φορά είχαμε βίαιη καταστολή και στη Θεσσαλονίκη, με πληροφορίες να μιλάνε για μία σύλληψη.

Η Ρένα Παπαδοπούλου, δημοσιογράφος μίλησε στο Ράδιο ΜέΡΑ:

 

Μιλάμε για μία πρόταση που μας οδηγεί πίσω στη δεκαετία του 1930. Θα μας βρουν απέναντί τους.

Ο Δημήτρης Σφίγγος, αναπληρωτής γραμματέας συλλόγου μουσικών Βορείου Ελλάδος, μίλησε στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Αλίμονο αν δίνουμε τα πολιτικά διαπιστευτήριά μας ως καλλιτέχνες, στον κ. Μητσοτάκη και στην κ. Μενδώνη. Τρίζουν τα κόκκαλα του Παύλου Φύσσα αυτή τη στιγμή.

Η Δ. Χρυσικού ηθοποιός, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι οι περισσότερες δομές Υγείας έχουνε μετατραπεί σε δομές μίας νόσου & έτσι παραμελούνται όλα τα υπόλοιπα περιστατικά. Εν τω μεταξύ η “επίταξη του ιδιωτικού τομέα” είναι μόνο στα λόγια, και μάλιστα επι πληρωμή.

Ο Ηλίας Σιώρας, γγ ΕΙΝΑΠ, μίλησε στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Η κυβέρνηση μάς γυρίζει πίσω στο “περάστε από το τμήμα δι υπόθεσίν σας”. Ως ΣΦΕΑ θεωρούμε ότι είναι απορριπτέες όλες αυτές οι κλήσεις, και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι αυτοί που σπέρνουν ανέμους, θα θερίσουν θύελλες.

Ο Σπύρος Χαλβατζής, πρόεδρος ΣΦΕΑ, μίλησε στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο