Ανασκόπηση Εκπομπής

Με τη βάση του 10, τα περιφερειακά πανεπιστήμια θα ρημάξουν. Για παράδειγμα το Π. Ιονίων Νήσων, θα χάσει το 70% των τμημάτων του. Δεν είναι τυχαίο πως ψηφίζεται ένα τέτοιο νομοσχέδιο εν μέσω πανδημίας.

Η Σίσσυ Βελισσαρίου, καθηγήτρια ΕΚΠΑ, μέλος ΠΓ ΜέΡΑ25, μίλησε στο Ράδιο ΜέΡΑ για το νομοσχέδιο Κεραμέως:

Μέσα από τις διατάξεις του νομοσχεδίου θα αποκλειστούν πολλοί υποψήφιοι των Πανελληνίων από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εν μέσω πανδημίας και λίγους μήνες πριν την διεξαγωγή των Εξετάσεων.

Η Σοφία Σακοράφα, βουλεύτρια ΜέΡΑ25, μίλησε στο Ράδιο ΜέΡΑ για το νομοσχέδιο Κεραμέως:

Το σημερινό συλλαλητήριο είναι ακόμα πιο μαζικό από τα προηγούμενα. Κάθε νέα κινητοποίηση φέρνει περισσότερο κόσμο στο δρόμο.

Ο Θωμάς Αχταρίδης, συντονιστής της Νεολαίας του ΜέΡΑ25, μίλησε από τις κινητοποιήσεις στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Το νέο σύστημα του Υπ. Παιδείας με την ελάχιστη βάση εισαγωγής, αποκλείει τους μαθητές των εσπερινών λυκείων από τη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο Μιχάλης Κουρουτός, πρόεδρος ΟΙΕΛΕ μίλησε στο Ράδιο ΜέΡΑ για τονέο νομοσχέδιο Κεραμέως:

To 43% της εστίασης, δεν πρόκειται να ξανανοίξει. Συνεχίζουμε να πληρώνουμε πάγια έξοδα. Αν δεν υπάρξει κούρεμα του χρέους, καταστραφήκαμε. Ακόμα οι επιδημιολόγοι λένε πως το click in shop δεν επηρέασε την εξάπλωση της πανδημίας. Τι ισχύει;

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ για την κατάσταση της οικονομίας, όπως διαμορφώνεται στην εποχή της πανδημίας:

Η παράδοση των κλειδιών που συλλέγονται από όλη τη χώρα, θα παραδωθούν στο Μαξίμου

Ο Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ μιλά στο Ράδιο ΜέΡΑ:

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο