Ανασκόπηση Εκπομπής

Το Ράδιο ΜέΡΑ στο 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο ΜέΡΑ25.
Παρεμβάσεις, συνεντεύξεις & σχόλια από τις 4 ημέρες του συνεδρίου, εδώ!

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΜέΡΑ25 μιλά στην Μπούλικα Μιχαλοπούλου, για όλα όσα συμβαίνουν στο συνέδριο αλλά και τα πιο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας:

Η συνεχιζόμενη παραχώρηση προνομίων στο ΝΑΤΟ είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη επιλογή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τη στιγμή μάλιστα που -παρά τις εντυπώσεις που κατασκευάζουν τα ΜΜΕ-η θέση της Τουρκίας ισχυροποιείται.

Ο Μάνθος Μαλεκάκης, μέλος ΜέΡΑ25 από τα Χανιά & ο Γιώργος Ρουμελιώτης, μέλος ΜέΡΑ25 από την Αλεξανδρούπολη, μιλούν στην Μπούλικα Μιχαλοπούλου για τις βάσεις του ΝΑΤΟ στις δύο περιοχές: “Δεν φτάνει η αντίδραση της τοπικής κοινωνίας, για την απομάκρυνση των βάσεων του ΝΑΤΟ…”

Ο Κώστας Πουλής, μέλος ΚΕ, ΜέΡΑ25 και μέλος μουσικών Β. Ελλάδος, μιλά στην Μπούλικα Μιχαλοπούλου, για την επιτυχημένη μαραθώνια αντιρατσιστική συναυλία της προηγούμενης εβδομάδας!

Ο Κώστας Ντάσκας  μέλος ΠΓ ΜέΡΑ25 μιλά στον Γιώργη Χρήστου για το συνέδριο του ΜέΡΑ25 και όλα όσα βλέπουμε στο εργασιακό τοπίο της χώρας.

Ο Μάκης Κοντογεώργος, εργαζόμενος Cosmote, μέλος αγωνιστικής συνεργασίας ΟΤΕ, μιλά στον Γιώργη Χρήστου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζομένοι του ομίλου.

Η Αθηνά Γιαννουλάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Χανίων και η Λίτσα Αλεξάκη, Υπεύθυνη Συνδικαλιστικού, Τομέας Εργασίας ΜέΡΑ25, μιλούν στον Γιώργη Χρήστου για το συνέδριο και τους αγώνες που έρχονται για το παρόν και το μέλλον του συνδικαλισμού στη χώρα.

Η Γιώτα Μασουρίδου, γενική γραμματέας Ευρωπαίων Δημοκρατών Δικηγόρων και η Ερμιονή Φρεζούλη από τη Χιακή Συμπολιτεία, μιλούν στον Γιώργη Χρήστου, για κάθε έκφανση του μεταναστευτικού ζητήματος, τις καθημερινλές παραβιάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, τις τοπικές κοινωνίες που φιλοξενούν τις δομές και την επόμενη μέρα.

O Jeremy Corbyn, καλεσμένος του Κώστα Ράπτη, σε μία συνέντευξη για την πολιτική, τη λογοτεχνία, την ποίηση και με έμφαση στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Σωτήρης Μητραλέξης και η Ντέπυ Βρεττού, μιλούν για τη διαφορά του ΜέΡΑ25 έναντι των υπολοίπων, το συνέδριο και την ελευθερία του τύπου στη χώρα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Αρχείο Εκπομπών

Δεν βρέθηκαν εκπομπές!
Μετάβαση στο περιεχόμενο