Δήλωση υποστήριξης από τον Δημήτρη Κολοκοτρώνη (πρώην επικεφαλής του ψηφοδελτίου Ηρακλείου με την Πλεύση Ελευθερίας)

Δελτία Τύπου
22 Ιούν, 2023

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

του Δημήτρη Κολοκοτρώνη, μέχρι πρότινος υποψήφιου με την Πλεύση Ελευθερίας

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου κατήλθα ως υποψήφιος στο Ηράκλειο με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναλαμβάνοντας μόνος μου να φέρω σε πέρας έναν δύσκολο προεκλογικό αγώνα. Στα 3.137 ψηφοδέλτια που κατευθύνθηκαν συνολικά στο κόμμα από τον νομό Ηρακλείου, έλαβα 2.026 σταυρούς.

Μετά τις εκλογές, μού ανακοινώθηκε πως στο ψηφοδέλτιο θα τεθεί άλλος επικεφαλής, πρόσωπο που δεν συμμετείχε καν στις προηγούμενες εκλογές. Δήλωσα ήδη στον Άρειο Πάγο πως δεν επιθυμώ να βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο Ηρακλείου, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατόν λόγω της παρέλευσης της σχετικής προθεσμίας.

Διαπιστώνω πως πλέον το κίνημα της Πλεύσης Ελευθερίας δεν είναι Κίνημα, δεν λειτουργεί με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και χειρίζεται με υποτιμητικό τρόπο τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτό. Καλώ τους πολίτες που με ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές να ΜΗΝ ψηφίσουν το κόμμα της κ. Κωνσταντοπούλου.

Δηλώνω πως προσωπικά θα στηρίξω το  ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, καθώς θεωρώ πως είναι πιο κοντά στις αρχές και τις αξίες μου ως άνθρωπος της Αριστεράς. Ενας επιπλέον λόγος για τη στάση μου αυτή είναι η εκτίμησή μου προς τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΜέΡΑ25, δημοσιογράφο Μάριο Διονέλλη, η παρουσία του οποίου στην επόμενη Βουλή νομίζω πως θα είναι χρήσιμη για τον τόπο μας.

 

 

Ηράκλειο, 22 Ιουνίου 2023

Δημήτρης Κολοκοτρώνης
Συνταξιούχος φοροτεχνικός

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.