Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές – στο Ηράκλειο και παντού

Δελτία Τύπου
07 Μαρ, 2023

Κάλεσμα σε συγκέντρωση Τρίτη, 5μ.μ. στα Λιοντάρια

Η επανεμφάνιση των φασιστών στο Ηράκλειο δεν είναι άσχετη με τις δραματικές καταστάσεις που ζει η χώρα μας. Η αναγραφή συνθημάτων όπως “ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ” και μάλιστα στη γειτονιά αριστερού συνδικαλιστή – με προφανή σκοπό  την στοχοποίησή του – είναι γεγονός που δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την εμφάνιση των μελών του κόμματος Κασιδιάρη στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και είναι προφανές πως όσο αυξάνεται το αδιέξοδο που βιώνει η ελληνική κοινωνία, τόσο θα βρίσκουν ευκαιρία να βγουν από το σκοτάδι όπου συνήθως κινούνται.

Το κρατικό έγκλημα των Τεμπών φαίνεται να δίνει αφορμή, για να κάνουν ορατή την ύπαρξή τους τα φασιστικά υπολείμματα, παρέχοντας απλόχερα στήριξη στην κυβέρνηση που, όπως είναι προφανές, επιζητά όσο τίποτα άλλο την ένταση για να αποπροσανατολίσει για άλλη μια φορά από τις ευθύνες της.

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

Το αντιφασιστικό κίνημα, η νεολαία, οι άνθρωποι της εργασίας και των κινημάτων θα δώσουν και πάλι την απάντηση στον φασισμό, ειδικά όταν αυτός περιφέρεται στις γειτονιές μας.

Ως ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, συμμετέχουμε και καλούμε στην αντιφασιστική διαδήλωση των φοιτητικών συλλόγων του Πανεπιστημίου Κρήτης, την Τρίτη 7 Μαρτίου στις 5μ.μ. στα Λιοντάρια.

Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.