Τομέας Δικαιωμάτων & Νεολαία ΜέΡΑ25: Προκλητική αδιαφορία από την Ν. Κεραμέως για τη δράση των παρακρατικών της Χ.Α.

News
29 Σεπ, 2021

Τη στιγμή που και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας είδε τη δράση των παρακρατικών της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής μέσα σε σχολείο της Σταυρούπολης, η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως επιδεικνύει προκλητική αδιαφορία.

Επαναλαμβάνει το χάιδεμα της Ακροδεξιάς που έλαβε χώρα όλα τα χρόνια μέχρι τη δολοφονία Φύσσα και την καταδίκη των ναζί δείχνοντας δέσμια της προεκλογικής ατζέντας της ΝΔ.

Αντί να έχει εκπονήσει ήδη σχέδιο για το ξερίζωμα των φασιστικών θυλάκων κι από το τελευταίο σχολείο της επικράτειας, ολιγωρεί εγκληματικά, κάνοντας ουσιαστικά πλάτες στην επαναφορά των ταγμάτων εφόδου.

Ο κόσμος της εκπαίδευσης, γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί, καθώς και οι άνθρωποι στις γειτονιές δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να δηλητηριαστεί η νεολαία μας από το φασιστικό δηλητήριο, είτε αποφασίσει το Υπουργείο να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, είτε συνεχίσει να συναινεί στο επικίνδυνο παιχνίδι της ΝΔ με την Ακροδεξιά.

Τομέας: Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Μεταναστευτικής Πολιτικής | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται κατά κύριο λόγο πολιτικές για τα δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών, των ατόμων με αναπηρία, των μειονοτήτων, των κρατουμένων, των αντιρρησιών συνείδησης, των εργαζομένων στο σεξ καθώς και για ζητήματα Καταστολής και Κρατικής Βίας.

Τομέας: Νεολαίας | 210-3810671 | [email protected]

Η Νεολαία αποτελείται από νέες και νέους και ασχολείται με ζητήματα φοιτητικά/εκπαιδευτικά, εργασιακά, περιβαλλοντικά και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η δράση της γίνεται με διάφορους τρόπους, με δημόσιες παρεμβάσεις με κείμενα και ανακοινώσεις, με συχνή κινηματική παρουσία και διαδικτυακές καμπάνιες.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο