Τομέας Υγείας & ΘΟΒ Συνδικαλιστικού: Κάτω τα χέρια από την πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ!

News
22 Σεπ, 2022

Ο κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τέλος. Δεν φτάνει που το δημόσιο σύστημα υγείας καταρρέει από τη συστηματική απαξίωσή του με σκοπό την ιδιωτικοποίησή του και τελικά την παραχώρηση του αγαθού μόνο στους έχοντες, η «Μητσοτάκης Α Ε.» έχει βάλει στο στόχαστρο τους συνδικαλιστές και όποιον άλλον τολμήσει να σηκώσει ανάστημα και να διεκδικήσει τα αυτονόητα. Με χουντικές μεθόδους σύρει συνδικαλιστές στα δικαστήρια για να τους εκφοβίσει προφανώς και να εξαλείψει κάθε αντίσταση στα αχρεία σχέδιά της. Ο λόγος αυτή τη φορά για τη δίωξη της προέδρου της ΟΕΝΓΕ Ρέτζιου Αφροδίτης η οποία στις 28/11 οδηγείται σε δίκη. Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας, με όχημα το νόμο Χρυσοχοΐδη, κατηγορείται, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας ότι «στη συγκέντρωση των υγειονομικών μπροστά από το υπουργείο Υγείας, στις 24/9/2020 αρνήθηκε “να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις” των αστυνομικών όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το κλητήριο θέσπισμα».

Το ΜέΡΑ25, ο Τομέας υγείας και η ΘΟΒ συνδικαλιστικού, στηρίζουν και θα στηρίξουν την Πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ με κάθε δυνατό τρόπο και δηλώνουμε ότι η εργασιακή και συνδικαλιστική χούντα δεν θα περάσουν.

Τομέας Υγείας & ΘΟΒ Συνδικαλιστικού

Τομέας: Υγείας & Πρόνοιας | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές για όλες τις βαθμίδες και πλευρές της Υγείας την οποία υπερασπίζεται ως θεμελιώδες καθολικό ανθρώπινο αγαθό ενάντια στην ιδιωτικοποίησή της με οποιαδήποτε μορφή. Στοχεύει ιδιαίτερα στην αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, των Νοσοκομείων, της Ψυχικής Υγείας κι ενός Συστήματος Πρόνοιας που θα καλύπτει με αξιοπρέπεια όσους ανεξαιρέτως το έχουν ανάγκη.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο