Τομέας Υγείας: O Υπουργός Υγείας να προβεί στην άμεση πρόσληψη του Επικουρικού γιατρού στο Γ.Ν. Μεσολογγίου

News
22 Δεκ, 2021

Το Γ.Ν. Μεσολογγίου από τον Σεπτέμβριο έχει απομείνει με έναν ορθοπεδικό, υπεύθυνο για όλα τα περιστατικά μιας μεγάλης περιοχής, με αποτέλεσμα την εξουθένωση και την φυσική του εξόντωση.

Η ΥΠΕ έχει εδώ και πολύ καιρό ζητήσει από το Υπουργείο να διατεθεί ένας Επικουρικός γιατρός αλλά το Υπουργείο καθυστερεί αδικαιολόγητα την έγκριση κάλυψης αυτής της θέσης.

Ο ορθοπεδικός έχει ήδη καταθέσει την παραίτησή του μη μπορώντας να «σηκώσει» όλο αυτό το βάρος.

Ζητάμε από τον Υπουργό Υγείας να προβεί στην άμεση πρόσληψη του Επικουρικού γιατρού που εκκρεμεί.

Η κυβέρνηση είναι ηθικά, πολιτικά και νομικά υπόλογη απέναντι στους πολίτες που έχουν ανάγκη το ΕΣΥ, καθώς ασχολείται, αν και ανεπιτυχώς, μόνο με την πανδημία και εγκαταλείπει τη χώρα έρμαιο της λοιπής νοσηρότητας και θνησιμότητας. Και αυτό δεν χρειάζεται καμία μελέτη για να το πιστοποιήσει.

Τομέας: Υγείας & Πρόνοιας | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές για όλες τις βαθμίδες και πλευρές της Υγείας την οποία υπερασπίζεται ως θεμελιώδες καθολικό ανθρώπινο αγαθό ενάντια στην ιδιωτικοποίησή της με οποιαδήποτε μορφή. Στοχεύει ιδιαίτερα στην αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, των Νοσοκομείων, της Ψυχικής Υγείας κι ενός Συστήματος Πρόνοιας που θα καλύπτει με αξιοπρέπεια όσους ανεξαιρέτως το έχουν ανάγκη.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο