Τομέας Υγείας: Να αναστείλει ο ΕΟΦ τις εξαγωγές ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς

News
15 Ιαν, 2021

Το ΜέΡΑ25 λαμβάνει συνεχώς καταγγελίες από φαρμακοποιούς για την έλλειψη φαρμάκων σε μόνιμη βάση. Ως πότε πια; Ως πότε οι φαρμακαποθήκες θα αγοράζουν τα φάρμακα σε μεγάλες ποσότητες και θα τα εξάγουν στην Ευρώπη ενώ οι εγχώριες ανάγκες δεν καλύπτονται; Ως πότε το Υπουργείο θα κωφεύει και θα κάνει τα στραβά μάτια ενώ πολύ καλά γνωρίζει τα αίτια της έλλειψης φαρμάκων; Ως πότε θα περιμένουν οι Έλληνες ασθενείς την έγκριση καινοτόμων φαρμάκων η οποία διαιωνίζεται λόγω γραφειοκρατίας;

Ο Τομέας Υγείας και Πρόνοιας του ΜέΡΑ25 ζητά να αναστείλει ο ΕΟΦ τις εξαγωγές για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της Ελληνικής Αγοράς σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας. Αρκετά παίξατε με την Υγεία των πολιτών!!!

Τομέας: Υγείας & Πρόνοιας | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές για όλες τις βαθμίδες και πλευρές της Υγείας την οποία υπερασπίζεται ως θεμελιώδες καθολικό ανθρώπινο αγαθό ενάντια στην ιδιωτικοποίησή της με οποιαδήποτε μορφή. Στοχεύει ιδιαίτερα στην αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, των Νοσοκομείων, της Ψυχικής Υγείας κι ενός Συστήματος Πρόνοιας που θα καλύπτει με αξιοπρέπεια όσους ανεξαιρέτως το έχουν ανάγκη.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Skip to content