Τομέας Τουρισμού: Συμπαράσταση στους προσαχθέντες συνδικαλιστές

News
18 Δεκ, 2020

Καταγγέλλουμε την άδικη κι απαράδεκτη προσαγωγή των δύο μελών της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Επισιτισμού και Τουρισμού (ΠΟΕΕΤ) και του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), οι οποίοι διαμαρτυρόμενοι για την τραγική κατάσταση των εργαζομένων στην εστίαση και τον τουρισμό, άνοιξαν πανό έξω από το Μέγαρο Μαξίμου με μια μόνο λέξη: ΠΕΙΝΑΜΕ.

Η κυβέρνηση της ΝΔ με τη μνημονιακή και αντιλαϊκή πολιτική της αλλά και την έλλειψη σοβαρού  σχεδιασμού για την αντιμετώπιση  της κρίσης της πανδημίας, επέλεξε αντί να αφουγκραστεί την κραυγή αγωνίας των εργαζόμενων που θα κάνουν Χριστούγεννα χωρίς χρήματα και να τους στηρίξει, να διατάξει τη βίαιη σύλληψη των συνδικαλιστών προκειμένου τη φίμωσή τους.

Με τις πρακτικές αυτές, η κυβέρνηση της ΝΔ με πρόσχημα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας συνεχίζει να βαδίζει το δρόμο που ξεκίνησε εδώ και καιρό: της ακραίας καταστολής και καταστρατήγησης κεκτημένων δημοκρατικών, εργασιακών και συνδικαλιστικών ελευθεριών.

Τομέας: Τουρισμού | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται κυρίως πολιτικές για τη διαμονή, την εστίαση, την πρακτόρευση, το θεματικός Τουρισμό. Σκοπός του είναι να αναπτυχθούν όλα τα είδη και οι μορφές του Τουρισμού, διευρύνοντας την περίοδο του μέσα σε ένα βιώσιμο και αειφόρο πλαίσιο που σέβεται τους εργαζόμενους, τις τοπικές κοινωνίες, το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο