Τομέας Τουρισμού: Εστίαση σιωπηρή, με sms και απαγόρευση κυκλοφορίας

News
30 Απρ, 2021
Μετά από έξι μήνες με κλειστές επιχειρήσεις χωρις εισόδημα, μετά από έξι μήνες μή τηρουμένων υποσχέσεων στήριξης από την κυβέρνηση κι ενώ οι υποχρεώσεις «τρεχαν», η Εστίαση επιτέλους ανοίγει!

Επαγγελματίες και εργαζόμενοι ξεκίνησαν τις πυρετώδεις προετοιμασίες προκειμένου την προσεχή Δευτέρα, 3 Μαΐου, να είναι όλα έτοιμα, ώστε να υποδεχθούν τους πρώτους πελάτες τηρώντας ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα στα οποία κατέληξε η Επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αποδοτικά μέτρα θα είναι η αποστολή 6 στο 13033 για επίσκεψη σε καταστήματα εστίασης, όπου θα απαγορεύεται η μουσική όπως μας ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας!

Εστίαση σιωπηρή λοιπόν, με sms και απαγόρευση κυκλοφορίας είναι η πρόταση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την επανεκκίνηση του κλάδου..

Με μεγάλη ανυπομονησία αναμένουμε τις νέες προτάσεις  προκειμένου την επανεκκίνηση του Τουρισμού, της «βαριάς βιομηχανίας της Ελλάδας» στις 15 Μαΐου…

Τομέας: Τουρισμού | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται κυρίως πολιτικές για τη διαμονή, την εστίαση, την πρακτόρευση, το θεματικός Τουρισμό. Σκοπός του είναι να αναπτυχθούν όλα τα είδη και οι μορφές του Τουρισμού, διευρύνοντας την περίοδο του μέσα σε ένα βιώσιμο και αειφόρο πλαίσιο που σέβεται τους εργαζόμενους, τις τοπικές κοινωνίες, το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο