Τομέας Πολιτισμού: Imagine all the people living life in peace…

News
29 Μαρ, 2022

Πολύ μελάνι έχει χυθεί και άφθονες αντεγκλήσεις έχουν λάβει χώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαιτίας της συναυλίας για την Ειρήνη.

Πολεμοχαρείς του καναπέ έχουν ο καθένας και κάποια άποψη για τον πόλεμο, που η μόνη αλήθεια του είναι ότι σκοτώνει τα παιδιά και τα όνειρα των «άλλων».

Ο Πόλεμος και η Ειρήνη μας αφορούν όλους. Κι αν ο τρόπος μας είναι να την τραγουδήσουμε, θα το κάνουμε με τον τρόπο μας! Είμαστε, λοιπόν, με την Ειρήνη για την Ουκρανία. Είμαστε με τους «αφελείς» που τραγουδάνε ακόμα «φαντάσου τους ανθρώπους όλους να ζουν ειρηνικά». Είμαστε με την άμεση κατάπαυση πυρός και την απόσυρση των ρωσικών στρατευμάτων.

Είμαστε με τη συναυλία για την Ειρήνη.

Τομέας: Πολιτισμού | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές για όλο το φάσμα της πολιτιστικής έκφρασης και δημιουργίας, από τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς έως τη στήριξη της πρωτοπορίας. Προωθεί την πρόσβαση σε ποιοτικό πολιτιστικό προϊόν ως καθολικό ανθρώπινο δικαίωμα και υποστηρίζει τους εργαζόμενους στο χώρο του πολιτισμού οι οποίοι πρέπει να εργάζονται με ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο