Τομέας Περιβάλλοντος: Στηρίζουμε την κινητοποίηση των κατοίκων της Ακαδημίας Πλάτωνος την Τετάρτη 4/5

News
04 May, 2022

Οι προσπάθειες των πολιτών της πόλης της Αθήνας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής πρέπει να ευοδωθούν. Φτάνει πια η αδιαφορία από την Πολιτεία και ιδιαίτερα από τον Δήμο Αθήνας για το αναγκαίο πράσινο στην πόλη! Φτάνει πια η κατασπατάληση του δημοτικού χρήματος σε αντιοικολογικές πολιτικές! Να αυξηθεί το πράσινο στην Αθήνα που προστατεύει την βιοποικιλότητα, μειώνει την ατμοσφαιρική ρύπανση, αντιμετωπίζει τους καύσωνες και δημιουργεί συνθήκες αναψυχής στην πολυπαθή από την Κλιματική Κρίση πόλη.

Το ΜέΡΑ25 στηρίζει τις κινητοποιήσεις των κατοίκων ενάντια στις καρατομήσεις των δέντρων και την συρρίκνωση του πράσινου στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα. Στηρίζουμε την συγκέντρωση κατά την διάρκεια της συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθήνας την Τετάρτη 4 Μάη, στις 3.30 το μεσημέρι.

 

Τομέας: Προστασίας Περιβάλλοντος και Δημόσιου Χώρου | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές που ελαχιστοποιούν τις οικολογικές συνέπειες των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, σέβονται τα οικοσυστήματα και τη βιοποικιλότητα του πλανήτη, με έμφαση στην πολιτική και ιδεολογική θωράκιση των οικολογικών κινημάτων στα οποία τα μέλη μας πρωτοστατούν. Ενδεικτικά επεξεργάζεται ζητήματα χωροταξίας, φυσικού περιβάλλοντος, δημόσιου χώρου, βιώσιμες πρακτικές και περιβαλλοντικά δικαιώματα κάθε είδους.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Skip to content