Τομέας Μεταφορών και Υποδομών: Ο αποκλεισμός κεντρικών δρόμων από την κυκλοφορία είναι μία από τις αποτυχίες της «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.»

News
06 Φεβ, 2023

Η απαγόρευση της κυκλοφοράς στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, το άνοιγμα και το κλείσιμο της Αττικής οδού, το κλείσιμο της Λεωφόρου Σχιστού είναι μόνο κάποιες από τις αποτυχίες της «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.».

Είναι δυνατόν στην Ελλάδα το 2023, μια ευρωπαϊκή χώρα στην οποία οι σημερινές καιρικές συνθήκες όχι μόνο δεν είναι άγνωστες αλλά και έχουν προβλεφθεί, να αποκλείονται κεντρικοί δρόμοι από την κυκλοφορία;

Κάθε χρόνο την χειμερινή περίοδο έχουμε να κάνουμε με την ανικανότητα της Κυβέρνησης και το «επιτελικό» μπάχαλο της Ν.Δ. να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη αλλά ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

Δυστυχώς για την «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.» οι παχυλές αναθέσεις συντήρησης των οδών στις Α.Ε. παραχωρήσεων, με χρήματα που προέρχονται από την τσέπη των ελληνικών νοικοκυριών δεν σώζουν την κατάσταση, την ίδια ώρα που οι εθνικές μας οδοί που συντηρούνται από τους δήμους και τις περιφέρειες μένουν ανοιχτές.

Τομέας: Μεταφορών και Υποδομών | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται κυρίως πολιτικές για ένα βιώσιμο, προσβάσιμο και πλήρες σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών για όλους, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των μεταφορών, καθώς και για τον ορθό τρόπο εκπόνησης των έργων δικτύων και υποδομών, προς όφελος όλων και όχι των μεγαλοεργολάβων.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο