Τομέας Ισότητας Φύλου & ΛΟΑΤΚΙ+: Κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής την Πάολα Ρεβενιώτη στη Βοιωτία

News
12 May, 2023

Στη Βοιωτία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Μαϊου 2023, περιοδεία εν όψει των εθνικών εκλογών με κλιμάκιο του ΜΕΡΑ25 κσι επικεφαλής την υποψήφια Βουλεύτρια Ά’ Αθήνας, συγγραφέα και ακτιβίστρια Πάολα Ρεβενιώτη, τον διευθυντή του Πολιτικού Σχεδιασμού και υποψήφιο Βουλευτή Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών, Αλέξη Σμυρλή και την Υποστηρίκτρια του Τομέα Ισότητας Φύλου & ΛΟΑΤΚΙ+ Βιβή Κοκολάκη, καθώς και τους υποψήφιους Βουλευτές και Βουλεύτρια του Νομού Βοιωτίας.

Σε μία συμβολική κίνηση το κλιμάκιο ξεκίνησε την περιοδεία του από το Δίστομο, το Μαυσωλείο και το μουσείο θυμάτων ναζισμού όπου και η Πάολα Ρεβενιώτη εξέπεμψε ισχυρότατο αντιφασιστικό μήνυμα:

“Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο Μουσείο θυμάτων Ναζισμού, στο Δίστομο για να τιμήσουμε τα 228 θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας. Το μισανθρωπικό αυτό ιδεολόγημα του Ναζισμού σκόρπισε τον θάνατο σε Εβραίους, Ρομά, ΑμεΑ,, αριστερούς, ομοφυλόφιλους. Η υποψηφιότητα μου με το ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη ρήξη συμβολίζει την ανάγκη ορατότητας και πραγματικής συμπερίληψης. Ποτέ ξανά η ανθρωπότητα να μη ζήσει τέτοια εγκλήματα!”

Τομέας: Ισότητας Φύλου και ΛΟΑΤΚΙ+ | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές για την καταπολέμηση της πατριαρχίας και την εξάλειψη διακρίσεων με βάση το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό, που διαπερνούν ακόμα ολόκληρο τον κοινωνικό ιστό.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Skip to content