Τομέας Δικαιωμάτων: Στηρίζουμε την συγκέντρωση για την προστασία της Πρώτης Κατοικίας στα Άνω Πατήσια

News
19 Ιαν, 2023

Την προηγούμενη εβδομάδα, απετράπη η έξωση μονογονεϊκής οικογένειας με 2 παιδιά, στα Άνω Πατήσια. Το κίνημα αλληλεγγύης με γρήγορα αντανακλαστικά κινητοποιήθηκε και εκατοντάδες άτομα από τη γειτονιά, από πρωτοβουλίες και συλλογικότητες, βρεθήκαμε έξω από την πρώτη κατοικία της κ. Δήμητρας ώστε να υπερασπιστούμε το δικαίωμά της στη Στέγη.

Ο αγώνας για να μην συνεχιστούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και οι εξώσεις πολιτών από τα σπίτια τους, τώρα ξεκινάει. Απαιτείται από όλες και όλους μας εγρήγορση. Να δημιουργήσουμε τα αναχώματα που θα αποτρέψουν άλλες εξώσεις.

Ως Τομέας Δικαιωμάτων του ΜέΡΑ25 στηρίζουμε την αποψινή συγκέντρωση, στις 5:00μμ, στην οδό Πολυλά 4, στα Άνω Πατήσια, έξω από την πολυκατοικία της κ. Δήμητρας που κινδύνεψε να μείνει στο δρόμο.

Χτίζουμε ανθρώπινο τοίχος προστασίας.
Ενώνουμε τα χέρια μας και σχηματίζουμε ανθρώπινη αλυσίδα.

Τομέας: Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Μεταναστευτικής Πολιτικής | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται κατά κύριο λόγο πολιτικές για τα δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών, των ατόμων με αναπηρία, των μειονοτήτων, των κρατουμένων, των αντιρρησιών συνείδησης, των εργαζομένων στο σεξ καθώς και για ζητήματα Καταστολής και Κρατικής Βίας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο