Τομέας Δικαιωμάτων: Ο Θάνος Χατζηαγγέλου πέτυχε μια ουσιαστική νίκη – Οι ζωές των κρατουμένων μετράνε

News
05 Ιαν, 2023

Μετά από 18 ημέρες απεργίας δίψας, εκδόθηκε πριν λίγη ώρα παραπεμπτικό για μεταφορά του κρατούμενου στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο Θάνος Χατζηαγγέλου πέτυχε μια ουσιαστική νίκη. Απέδειξε πως οι ζωές των κρατουμένων μετράνε και οι κρατούμενοι έχουν δικαιώματα.

Ο Θάνος συνεχίζει την απεργία πείνας ώστε να διασφαλιστεί ότι θα υπάρξει απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών των φυλακών Κορυδαλλού.

Ως Τομέας Δικαιωμάτων του ΜέΡΑ25 νιώθουμε μεγάλη ανακούφιση για την απόφαση του Θάνου να διακόψει την απεργία δίψας μετά την έκδοση παραπεμπτικού, γιατί υπέρτατη αξία έχει η ζωή. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την πλήρη εφαρμογή του νόμου και στηρίζουμε τα αιτήματα του Θάνου Χατζηαγγέλου για γνωστοποίηση του λόγου μεταγωγής του στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

Τομέας: Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Μεταναστευτικής Πολιτικής | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται κατά κύριο λόγο πολιτικές για τα δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών, των ατόμων με αναπηρία, των μειονοτήτων, των κρατουμένων, των αντιρρησιών συνείδησης, των εργαζομένων στο σεξ καθώς και για ζητήματα Καταστολής και Κρατικής Βίας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο