Τομέας Αθλητισμού: Συνάντηση της αντιπροέδρου της Βουλής Σοφίας Σακοράφα με τον Συλλόγο Ελλήνων Παραολυμπιονικών

News
10 Σεπ, 2020

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, η Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Σοφία Σακοράφα, βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25, ο τομεάρχης Κωνσταντίνος Χουλιάρας και το μέλος Αλίκη Κασσή του Τομέα Αθλητισμού, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών κ.κ.  Γρηγόρη Πολυχρονίδη και Ιωάννη Κωστάκη.

Στην συνάντηση έγινε διεξοδική ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και συζητήθηκε το νέο νομοσχέδιο για τον Αθλητισμό που έχει ήδη κατατεθεί στην Βουλή.

Στην συζήτηση, που συμμετείχε και ο παραολυμπιονίκης Αθανάσιος Μπαράκας μέσω τηλεδιάσκεψης, αναλύθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών σε πολύ φιλικό κλίμα.

Τέλος συμφωνήθηκε στο μέλλον οι συναντήσεις να συνεχιστούν ώστε να υπάρξει μια εποικοδομητική συνεργασία.

Τομέας: Αθλητισμού | 210-3810671 | [email protected]

Ο Τομέας Αθλητισμού ασχολείται με την εξυγίανση και την πρόοδο του αθλητισμού, με το αύριο του ερασιτεχνικού, του μαζικού, του σχολικού και του επαγγελματικού αθλητισμού, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ερασιτεχνικό και στον μαζικό αθλητισμό και στη δυνατότητα άθλησης όλων των πολιτών.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.