Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης: «Αποδιοπομπαίος τράγος» ο Λιβανός αλλά οι ψηφοθηρικές πρακτικές παραμένουν

News
07 Φεβ, 2022

Η κατ΄ εντολήν πρωθυπουργού παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιου Λιβανού, δεν αναιρεί τις ψηφοθηρικές κυβερνητικές πρακτικές με τις οποίες αντιμετωπίζονται οι πολίτες που πλήττονται από τις διαδοχικές φυσικές και οικονομικές καταστροφές!

Ούτε βέβαια μπορεί, η ετεροχρονισμένη ευαισθησία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών του 2007, να καλύψει το γεγονός πως ο αγροτικός κόσμος βρίσκεται σε μαζικές κινητοποιήσεις ανά την χώρα και χρειαζόταν κάποιος να άρει τις κυβερνητικές αμαρτίες στην πλάτη του!

Τα προβλήματα των αγροτών που έχουν αφεθεί έρμαια της ακρίβειας και της κερδοσκοπίας όμως παραμένουν και στη νέα ΚΑΠ μια ακόμα κυβέρνηση έχει το ρόλο του παρατηρητή και του εντολοδόχου. Αυτά δεν αντιμετωπίζονται με αποδιοπομπαίους τράγους αλλά με ριζική αλλαγή πολιτικής.

Τομέας: Αγροτικής Ανάπτυξης | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές για τη γεωργία, την κτηνοτροφία, την αλιεία και ιχθυοκαλλιέργεια, τη δασοκομία και τον αγροδιατροφικό κλάδο, με έμφαση στη συνεταιριστική οργάνωση, την εξυγίανση των αγορών, τη στήριξη των ανθρώπων της υπαίθρου και του εισοδήματός τους καθώς και τις αειφόρες πρακτικές.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο