Τομέας Υγείας: Το ΜέΡΑ25 στη «σωστή πλευρά της ιστορίας» των ανεμβολίαστων

News
09 Δεκ, 2022

Η επιστροφή των ανεμβολίαστων στην εργασία τους και η διαγραφή των προστίμων των άνω των 60, όπως ανακοινώθηκε, είναι η απόλυτη εφαρμογή της πρότασης του ΜέΡΑ25, που ήταν και μοναδικό κόμμα που ζητούσε επίσημα και τεκμηριωμένα, ήδη από 25/02/22, την αποκατάσταση εργασιακών και συνταγματικών δικαιωμάτων που καταχρηστικά ανεστάλησαν, χωρίς από την άλλη να υιοθετεί αντιεπιστημονικό ανετιεμβολιαστικό λόγο.

Δηλώνουμε την ικανοποίησή μας για τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες η κυβέρνηση καλείται αναγκαστικά να εφαρμόσει, έχοντας επιδείξει οπορτουνισμό, απανθρωπιά, μνησικακία, αλλά και αντιεπιστημονικότητα, παραβιάζοντας το καθήκον της προς προφύλαξη της δημόσιας υγείας με θεμιτά και αναλογικά μέσα.

Το ΜέΡΑ25 ήταν στη σωστή πλευρά της ιστορίας, τόσο σε αυτό, όπως είναι και στα άλλα θέματα.

Τομέας: Υγείας & Πρόνοιας | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές για όλες τις βαθμίδες και πλευρές της Υγείας την οποία υπερασπίζεται ως θεμελιώδες καθολικό ανθρώπινο αγαθό ενάντια στην ιδιωτικοποίησή της με οποιαδήποτε μορφή. Στοχεύει ιδιαίτερα στην αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, των Νοσοκομείων, της Ψυχικής Υγείας κι ενός Συστήματος Πρόνοιας που θα καλύπτει με αξιοπρέπεια όσους ανεξαιρέτως το έχουν ανάγκη.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο