Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στηρίζουμε με την παρουσία μας την απόδοση δικαιοσύνης στην μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου

News
08 Νοέ, 2021

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 9πμ, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Δέγλερη 4), συνεχίζεται η δίκη των δολοφόνων τ@ Ζακ Κωστόπουλου.

Τρία χρόνια τώρα οι δολοφόνοι τ@ Ζακ/Zackie κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας τις ζωές τους. Ενώ ο Ζακ δολοφονείται κάθε φορά που γίνεται αναφορά στο όνομα του με όλους εκείνους τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Ο αγώνας για δικαιοσύνη και για να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι τ@ Ζακ/Zackie συνεχίζεται. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια σε κάθε μορφή πατριαρχίας.

Η Νεολαία ΜέΡΑ25, ο Τομέας Ισότητας Φύλου και ΛΟΑΤΚΙ+ και ο Τομέας Δικαιωμάτων καλούμε όλες/ους την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 9πμ στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Δέγλερη 4), για να στηρίξουμε με την παρουσία μας την απόδοση δικαιοσύνης στην μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου.

Τομέας: Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Μεταναστευτικής Πολιτικής | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται κατά κύριο λόγο πολιτικές για τα δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών, των ατόμων με αναπηρία, των μειονοτήτων, των κρατουμένων, των αντιρρησιών συνείδησης, των εργαζομένων στο σεξ καθώς και για ζητήματα Καταστολής και Κρατικής Βίας.

Τομέας: Ισότητας Φύλου και ΛΟΑΤΚΙ+ | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές για την καταπολέμηση της πατριαρχίας και την εξάλειψη διακρίσεων με βάση το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό, που διαπερνούν ακόμα ολόκληρο τον κοινωνικό ιστό.

Τομέας: Νεολαίας | 210-3810671 | [email protected]

Η Νεολαία αποτελείται από νέες και νέους και ασχολείται με ζητήματα φοιτητικά/εκπαιδευτικά, εργασιακά, περιβαλλοντικά και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η δράση της γίνεται με διάφορους τρόπους, με δημόσιες παρεμβάσεις με κείμενα και ανακοινώσεις, με συχνή κινηματική παρουσία και διαδικτυακές καμπάνιες.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο