Συνάντηση του Τομέα αθλητισμού με την Ε.Ο.Α.Π. Ελληνική Ομοσπονδία Αστικής Ποδηλασίας

News
08 Φεβ, 2022

Tην Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Τομέα Αθλητισμού του ΜέΡΑ25, και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αστικής Ποδηλασίας (Ε.Ο.Α.Π.) Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΑΠ. κ. Πιτσιλός Παναγιώτης, ο γραμματέας της Ε.Ο.Α.Π. κ. Σιφάκης Αντώνης, κ. Χουλιάρας Κων/νος συντονιστής του Τομέα Αθλητισμού του ΜέΡΑ25, η κα. Κασσή Αλίκη και ο κ. Καλύβας Ευάγγελος, μέλη του Τομέα Αθλητισμού.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και εποικοδομητικό κλίμα, ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ε.Ο.Α.Π. μας ενημέρωσαν αναλυτικά για τα θέματα της αστικής ποδηλασίας και κατέθεσαν τις προτάσεις της Ομοσπονδίας. Οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν να συνεργαστούν ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες της χώρας για την βιώσιμη κινητικότητα μέρος της οποίας αποτελεί η αστική ποδηλασία, καθώς και για τα οφέλη της τόσο στο τομέα της υγείας όσο και στον τομέα του περιβάλλοντος.

Τομέας: Αθλητισμού | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές για την εξυγίανση και την πρόοδο του επαγγελματικού και του ερασιτεχνικού αθλητισμού , την ανάπτυξη του λαϊκού αθλητισμού καθώς και την απρόσκοπτη πρόσβαση όλων στο δικαίωμα της άθλησης.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο