Ο Τομέας Ισότητας Φύλου & ΛΟΑΤΚΙ+ καλεί όλ@, 13/4, 09:00, έξω από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο: Για την απόδοση δικαιοσύνης στην Zackie!

News
12 Απρ, 2022

Με την απόδοση δικαιοσύνης να καθυστερεί τρεισήμισι χρόνια. Με 15 δικάσιμες ως τώρα, με την κατηγορία για τους αυτουργούς ‘’θανατηφόρο σωματική βλάβη’’ και όχι ‘’ανθρωποκτονία’’ ως όφειλαν να κατηγορηθούν, για την απροκάλυπτη στυγερή δολοφονία του Ζακ, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρωτοδικείο Αθηνών, είναι η 16η δικάσιμος της δίκης της Γλάδστωνος, όπου με την τελευταία απολογία του κατηγορούμενου αστυνομικού θα ακολουθήσει η κρίσιμη πρόταση του εισαγγελέα.

Ο Τομέας Ισότητας Φύλου & ΛΟΑΤΚΙ+ του ΜέΡΑ25 καλεί όλ@, την Τετάρτη 13/4/2022 στις 09:00 π.μ. στην Οδό Δέγλερη 4, έξω από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για να επανέλθει το αίτημα της αλλαγής της κατηγορίας όπου το δικαστήριο έχει αναγγείλει πως θα αποφασίσει κατά την διάρκεια της δίκης.

Δεν πρέπει να κλείνουμε άλλο τα μάτια μας στο στυγερό έγκλημα που έγινε στην Γλάδστώνος!

Για την απόδοση δικαιοσύνης στην Zackie!

Τομέας: Ισότητας Φύλου και ΛΟΑΤΚΙ+ | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές για την καταπολέμηση της πατριαρχίας και την εξάλειψη διακρίσεων με βάση το φύλο και τον σεξουαλικό προσανατολισμό, που διαπερνούν ακόμα ολόκληρο τον κοινωνικό ιστό.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο