Νεολαία ΜέΡΑ25: Οι νέοι δεν πέφτουν θύματα παροχολογίας και υποσχέσεων

News
13 Σεπ, 2021

Ο Πρωθυπουργός, για ακόμη μια φορά, από το βήμα της ΔΕΘ, έδειξε ότι δεν έχει καμία επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης και το επιτελείο του πιστεύουν πως το μοναδικό ενδιαφέρον της νέας γενιάς είναι τα κοινωνικά δίκτυα, τα βιντεοπαιχνίδια και το διαδίκτυο, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται ότι πιστεύει πως με τέτοιου είδους παροχές θα πείσει τους νέους και τις νέες να εμβολιαστούν.

Από το δωρεάν WiFi του κ. Σαμαρά, στα 50GB δωρεάν δεδομένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι ίδιες αποτυχημένες συνταγές.

Αντιμετωπίζουν τη νεολαία ως μια μάζα που κατευθύνεται από παροχολογία και ψίχουλα, και επενδύουν στη λογική του καρότου και του μαστιγίου τάζοντας προνόμια για να αποκτήσουν οι νέοι/ες το Freedom Pass.

Είναι ολοφάνερο, πως η Κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό. Η νεολαία έχει εγκαταλείψει για τα καλά τον κ. Μητσοτάκη πλέον, είναι εξοργισμένη μαζί του και δεν δέχεται να μπει σε καμία περίπτωση, σε συνδιαλλαγή μαζί τους. Ούτε μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να μας πείσει, ούτε να μας κερδίσει με «δωράκια».

Τομέας: Νεολαίας | 210-3810671 | [email protected]

Η Νεολαία αποτελείται από νέες και νέους και ασχολείται με ζητήματα φοιτητικά/εκπαιδευτικά, εργασιακά, περιβαλλοντικά και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η δράση της γίνεται με διάφορους τρόπους, με δημόσιες παρεμβάσεις με κείμενα και ανακοινώσεις, με συχνή κινηματική παρουσία και διαδικτυακές καμπάνιες.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο