Νεολαία ΜέΡΑ25: Ο κ. Μηταράκης έχει στα χέρια του το αίμα ανθρώπινων ζωών

News
26 Οκτ, 2021

Να σταματήσει τώρα αμέσως η εγκληματική διαχείριση των προσφυγικών ροών και η εκμετάλλευση των ανθρώπινων ζωών για τις συναλλαγές των κυβερνήσεων.

Η είδηση του ναυαγίου έξω από τη Χίο, και ο θάνατος –μέχρι ώρας– 4 ατόμων, εκ των οποίων 3 μικρά παιδιά, μας συγκλονίζει και μας προκαλεί οργή και θυμό. Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μηταράκης έβαψε τα χέρια του με αίμα, και για όσο θα βρίσκεται στη θέση του από εδώ και στο εξής, θα είναι συνυπεύθυνος και ο πρωθυπουργός.

Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε έναν και κάθε μια που φεύγει από τη χώρα του/της για να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον. Το προσφυγικό ζήτημα είναι ευρωπαϊκό ζήτημα, και αν δεν λάβει άμεσα μέτρα η Ευρωπαϊκή Ένωση θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα. Ζητάμε ελεύθερη είσοδο και παραμονή σε όποια χώρα επιθυμούν οι πρόσφυγες, με αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Να σταματήσουν οι παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών.

Δώστε λεφτά για να σώσετε ζωές, όχι για εξοπλισμούς και στρατιωτικές αποστολές.

Τομέας: Νεολαίας | 210-3810671 | [email protected]

Η Νεολαία αποτελείται από νέες και νέους και ασχολείται με ζητήματα φοιτητικά/εκπαιδευτικά, εργασιακά, περιβαλλοντικά και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η δράση της γίνεται με διάφορους τρόπους, με δημόσιες παρεμβάσεις με κείμενα και ανακοινώσεις, με συχνή κινηματική παρουσία και διαδικτυακές καμπάνιες.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο