Νεολαία ΜέΡΑ25 για τις πανελλαδικές εξετάσεις: Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά επιτυχία και δύναμη

News
01 Ιούν, 2023

Ξεκινάνε οι πανελλαδικές εξετάσεις. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά επιτυχία και δύναμη σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα που σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι πανελλαδικές είναι απλώς μια δοκιμασία που ζούμε στα 17-18 μας και η επιτυχία τους δεν αποτελεί προϋπόθεση για μια ευτυχισμένη ζωή. Εμείς ρυθμίζουμε τις τύχες μας.

Για τρίτη χρονιά, όμως, τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με τη παράλογη ελάχιστη βάση εισαγωγής αλλά και το παράλληλο μηχανογραφικό για τα ΙΕΚ. Μια κυβέρνηση που χωρίς καμία ντροπή σπρώχνει τα παιδιά στα ιδιωτικά κολλέγια ώστε να βγάζουν αμύθητα πόσα οι κολλεγιαρχες φίλοι της, υποβαθμίζοντας ασταμάτητα τη δημόσια παιδεία.

Η δημόσια και δωρεάν παιδεία που ονειρευόμαστε είναι ανοιχτή σε κάθε νε@ που θέλει να σπουδάσει και δεν εμποδίζει τους φτωχότερους και πιο αδύναμους. Ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

Τομέας: Νεολαίας | 210-3810671 | [email protected]

Η Νεολαία αποτελείται από νέες και νέους και ασχολείται με ζητήματα φοιτητικά/εκπαιδευτικά, εργασιακά, περιβαλλοντικά και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η δράση της γίνεται με διάφορους τρόπους, με δημόσιες παρεμβάσεις με κείμενα και ανακοινώσεις, με συχνή κινηματική παρουσία και διαδικτυακές καμπάνιες.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο