ΜέΡΑ25 Θεσσαλονίκης: Στηρίζουμε τους ακριβιστές στη Θεσσαλονίκη που αντιτίθεται στις καρατομήσεις των δέντρων!

News
13 Μαρ, 2023

Οι καρατομήσεις των δέντρων που συμβαίνουν στις ελληνικές πόλεις με ελάχιστο πράσινο είναι η χαριστική βολή που δίνουν κάποιοι Δήμοι και Περιφέρειες στην ποιότητα ζωής των κατοίκων με υποστήριξη της καταρρέουσας κυβέρνησης. Τα μνημόνια και η επιτροπεία έχουν ως στόχο το περιβάλλον.

Οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες αντιδρούν και τους στηρίζουμε, άλλωστε μέλη μας συμμετέχουν ενεργά σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις!

Ως συνήθως η Μητσοτάκης Α.Ε. για όλα τα προβλήματα έχει λύση την Αστυνομία, έτσι και τώρα συλλαμβάνει ειρηνικούς διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για τις κοπές των δέντρων στην Θεσσαλονίκη.

Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι και να σταματήσουν οι κοπές των δέντρων!

Το ΜέΡΑ25 ως το μοναδικό Πράσινο κοινοβουλευτικό κόμμα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό καμπάνια ενάντια στις καρατομήσεις.

ΜέΡΑ25 Θεσσαλονίκης – Τομέας Περιβάλλοντος

Τομέας: Προστασίας Περιβάλλοντος και Δημόσιου Χώρου | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται πολιτικές που ελαχιστοποιούν τις οικολογικές συνέπειες των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, σέβονται τα οικοσυστήματα και τη βιοποικιλότητα του πλανήτη, με έμφαση στην πολιτική και ιδεολογική θωράκιση των οικολογικών κινημάτων στα οποία τα μέλη μας πρωτοστατούν. Ενδεικτικά επεξεργάζεται ζητήματα χωροταξίας, φυσικού περιβάλλοντος, δημόσιου χώρου, βιώσιμες πρακτικές και περιβαλλοντικά δικαιώματα κάθε είδους.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο