Κοινή ανακοίνωση Νεολαίας ΜέΡΑ25 και Τομέα Δικαιωμάτων: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και στηρίζουμε τον Γ. Μιχαηλίδη, Πέμπτη 30/6, 7μμ, Προπύλαια

News
29 Ιούν, 2022

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης κρατούμενος στο κατάστημα κράτησης Μαλανδρίνου, βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 23/5 διεκδικώντας αυτό που δικαιούται βάση νόμου μετά από 8,5 χρόνια στις φυλακές, δηλαδή να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του υπό όρους και σε καθεστώς ελευθερίας.

Μετά από 39 μέρες ασιτίας ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει την απεργία και τον αγώνα του για την ικανοποίηση του δικαίου αιτήματος του.

Να τελειώσει άμεσα, η μεθόδευση της εξόντωσης του αναρχικού κρατούμενου απεργού πείνας.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια.
Διεκδικούμε να γίνει δεκτή η έφεση του Γιάννη.

Καλούμε όλες και όλους, αύριο, Πέμπτη 30/6, στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, στις 7:00μ.μ. στα Προπύλαια.

Να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας.
Να κερδίσει η ζωή.
Να σταματήσει η εκδικητική μεταχείριση.

Κοινή ανακοίνωση στήριξης:
Νεολαία ΜέΡΑ25
Τομέας Δικαιωμάτων ΜέΡΑ25

Τομέας: Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Μεταναστευτικής Πολιτικής | 210-3810671 | [email protected]

Ο τομέας επεξεργάζεται κατά κύριο λόγο πολιτικές για τα δικαιώματα των προσφύγων και μεταναστών, των ατόμων με αναπηρία, των μειονοτήτων, των κρατουμένων, των αντιρρησιών συνείδησης, των εργαζομένων στο σεξ καθώς και για ζητήματα Καταστολής και Κρατικής Βίας.

Τομέας: Νεολαίας | 210-3810671 | [email protected]

Η Νεολαία αποτελείται από νέες και νέους και ασχολείται με ζητήματα φοιτητικά/εκπαιδευτικά, εργασιακά, περιβαλλοντικά και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η δράση της γίνεται με διάφορους τρόπους, με δημόσιες παρεμβάσεις με κείμενα και ανακοινώσεις, με συχνή κινηματική παρουσία και διαδικτυακές καμπάνιες.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο