Το ΜέΡΑ25 στο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο Συνταξιούχων

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
03 Ιαν, 2019

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου, οι συνταξιουχικές οργανώσεις και Σωματεία της Κρήτης πραγματοποίησαν στον Άγιο Νικόλαο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο. Το ΜέΡΑ25 ήταν εκεί, στο πλευρό τους, ενώνοντας φωνή και δυνάμεις μαζί τους.

Οι συνταξιούχοι είναι τα εύκολα θύματα της δημοσιονομικής αναπροσαρμογής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – δανειστών. Πληρώνουν βαρύ τίμημα για το δημόσιο χρέος πού όχι μόνο δεν τους αναλογεί αλλά επωμίζονται με τον πιο βάναυσο τρόπο τις περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες χωρίς να μπορούν να στηρίξουν πλέον τα παιδιά και τα εγγόνια τους που μαστίζονται από την ανεργία και την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, στερούμενοι του δικαιώματος της αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Μαζί θα βάλουμε τέλος στην πολιτική λιτότητας, τέλος στις παράνομες περικοπές και τέλος στο νόμο Κατρούγκαλου που – σύρριζα – διαρρηγνύει τον κοινωνικό ιστό. Μαζί διεκδικούμε την ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων και την επιστροφή των αυθαίρετα παρακρατηθέντων σε κύριες και επικουρικές συντάξεις. Χαιρετίζoυμε την πρωτοβουλία των συνταξιούχων Κρητών στο σημερινό συλλαλητήριο και δηλώνουμε απερίφραστα ότι είμαστε στο πλευρό σας.

ΜέΡΑ25

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο